Jeg blev fri af kronisk sygdom ved at ændre min kost.
Det kan du også.

Hvis du ikke har det så godt som du gerne ville have det, skal du vide, at du ikke er alene, og at der er mere håb end du måske tror.

Jeg er vokset op med kronisk sygdom tæt inde på livet, og jeg har arvet den gigtsygdom, som jeg så min far lide med og dø af i en alt for tidlig alder.

De sidste flere år af mit liv har jeg brugt på at læse, lære og skrive om kost og sygdom, og afprøve det på min egen krop. Ved hjælp af kostændring er jeg blevet symptomfri og medicinfri.

Gennem mine bøger, artikler og foredrag har jeg hjulpet flere tusind mennesker med også at få det bedre.

Herunder kan du se mere om mine to bøger 'Kost & Kronisk Sygdom' og 'Kogebogen', om foredrag og online forløb...

*
BOG nr. 1:
Kost & Kronisk Sygdom

Følg med på en rejse gennem mad-labyrinten, tilbage til sundhedens naturlige udgangspunkt. Videnskab, historier og afsløringer som hjalp mig til at ændre min kost, tabe 20 kg og blive symptomfri.

Denne bog er resultatet af 5 års research og erfaringer, og 2 års intensivt skrive-arbejde sammen med min kone Siv.

Bogen handler om at leve med kronisk sygdom og om at tage handling og ikke blot leve med langsom forværring. Den handler om at træde ud af sygdoms-gennemsnittet og tage sit liv i egne hænder. Den handler om at gå imod hvad fejlagtige kostråd anbefaler og opdage et større perspektiv omkring mad, fødevareprodukter, reklamer og industrielt sponsoreret forskning. Den handler om korruption og om vores eget ansvar.

Du kan se mere om bogen eller købe den her (findes både som trykt bog, e-bog og lydbog)...

Som en praktisk forlængelse af den første bog har jeg sammen med min kone Siv lavet en stor kogebog med alle vores bedste opskrifter.


BOG nr. 2:
KOGEBOGEN Kost & Kronisk Sygdom

Hvad gør man, når man opdager, at kost og kronisk sygdom hænger sammen? At helt almindelige fødevareprodukter, som de fleste spiser hver dag, gør én syg? Man ændrer sin kost. Men til hvad og hvordan?

Dette er vores praktiske guide til dig, som gerne vil have det bedre ved at spise bedre, hvor vi inviterer dig indenfor i vores køkken, og vi deler med dig, hvordan vi og tusindvis af andre med kronisk sygdom laver og spiser god mad, som hjælper med at hele og genopbygge kroppen.

Efter 2 års hårdt arbejde er vores store kogebog endelig udkommet. Det er opfølgeren til vores meget roste første bog, 'Kost & Kronisk Sygdom'.

Du kan se mere om bogen eller købe den her...

SAMPAK: BEGGE BØGER SAMMEN

Spar penge på fragten og køb begge bøgerne i en samlet pakke her.

*
VIDEO-FOREDRAG

Jeg hedder Strange og jeg har arvet en autoimmun kronisk sygdom, som jeg så min far lide af igennem hele min barndom indtil han døde, lige da jeg selv var blevet far. Men jeg vil ikke dø syg som jeg så ham gøre. Jeg vil gå en anden vej.

Jeg har brugt de sidst flere år på at læse og undersøge alt hvad jeg kan om hvordan kosten påvirker vores helbred og afprøve det på mig selv. Og alt det som har gjort størst forskel for mig, alt hvad jeg har lært på min rejse, det deler jeg i mit foredrag om kost og kronisk sygdom.

Hvordan jeg har fået mindre symptomer, færre smerter, vægttab, mere energi, mere bevægelighed og mere lyst til livet.

Få mit syn på sundhed og kronisk sygdom, få mine forslag til forbedringer og få svar på alle dine spørgsmål.

Du kan se mere om foredraget her...

*
Lydforløb:
Spis Godt, Lev Bedre

Til dig der er klar til at finde ud af hvor meget bedre du kan få det ved at ændre din kost, men som ikke ved hvordan du gør det, hvor du skal begynde eller om du overhovedet kan. Og hvordan du holder fast i det i længden.

Lær hvordan du lykkes med kostforbedring, bekæmper autoimmun kronisk sygdom og spiser dig til et bedre liv.

Du kan se mere om lydforløbet her...

*
Kontakt
Jeg skriver artikler og blogindlæg på www.autoimmun.co - der finder du masser af viden og inspiration.

Og husk at tilmelde dig vores månedsbrev, så får du besked fra os, når vi har nyt at fortælle. Du kan tilmelde dig månedsbrevet her.

På facebook deler jeg også løbende, så send mig gerne en venneanmodning. Du finder mig her www.facebook.com/strange.skov

Eller skriv til mig via e-mail her: hej@strangeskov.dk