KONTAKT MIG FOREDRAG ONLINE FORLØB BOG

Følg med på en rejse igennem mad-labyrinten, tilbage til sundhedens naturlige udgangspunkt. Videnskab, historier og afsløringer som hjalp mig til at ændre min kost, tabe 20 kg og blive symptomfri. Læs min nye bog:
'Kost & Kronisk Sygdom - Derfor bliver vi syge og sådan kan vi spise os til bedring'.

Køb lydbogen her.
Til dig som allerede har købt bogen som trykt bog eller e-bog:
Få 50% RABAT på lydbogen (klik her).

Vidste du…

Bogens forfattere: Siv Skov og Strange Skov

Den her bog er resultatet af 5 års research og erfaringer, og 2 års intensivt skrive-arbejde sammen med min kone Siv. Bogen handler om at leve med kronisk sygdom og om at tage handling og ikke blot leve med langsom forværring. Den handler om at træde ud af sygdoms-gennemsnittet og tage sit liv i egne hænder. Den handler om at gå imod hvad fejlagtige kostråd anbefaler og opdage et større perspektiv omkring mad, fødevareprodukter, reklamer og industrielt sponsoreret forskning. Den handler om korruption og om vores eget ansvar.

I bogen tager vi dig med på en rejse gennem tid og sted, en rejse gennem junglen af forvirrende og modsigende kostråd og tilbage til et mere naturligt udgangspunkt. Bogen er fuld af den videnskab, de inspirerende historier og vilde afsløringer, som hjalp mig til at ændre min kost, tabe 20 kg og blive symptomfri fra den gigt-sygdom, jeg har arvet fra min far.

Jeg har skrevet bogen, fordi jeg selv ville ønske, at nogen anden havde skrevet den tidligere. Jeg ville ønske, at jeg havde vidst alt dette, så jeg kunne have startet tidligere, på at gøre en positiv forskel for mig selv og mit helbred. Jeg kan ikke få min far tilbage, som døde i en alt for tidlig alder, men jeg kan dele alt hvad jeg har lært med dig.

Min nye bog er skrevet til dig, som har en kronisk sygdom eller dig som gerne vil undgå at få det, til dig med gigt, psoriasis, multipel sklerose, lupus, cøliaki, diabetes, sjögrens, graves, hashimotos, colitis, crohns, addisons, vitiligo, alopecia, dermatitis herpetiformis, myasthenia, hidradenitis suppurativa eller én af de andre over 100 autoimmune sygdomme. Bogen er også til dig der har forhøjet kolesterol eller højt blodtryk, og dig med hjertekarsygdom, og til dig som har alzheimer's, cancer og andre alvorlige sygdomme i familien. Dig, som endnu ikke er syg, dig er bogen også til.

Der er flere og flere som bliver kronisk syge, og vi er yngre og yngre når vi får diagnoserne. Men vi behøver ikke vente på, at læger, forskere og myndigheder finder på en løsning. Vi kan selv tage handling. Vi kan selv påvirke hvordan vi har det. Vi kan få det bedre, ved at spise bedre. Det har jeg gjort, det har mange andre gjort og det kan du også.

Køb bogen “Kost & Kronisk sygdom - Derfor bliver vi syge og sådan kan vi spise os til bedring” her.

I bogen får du:

Bogen findes i digitalt format: Hør lydbogen på ipad, tablet, telefon og pc. Du kan downloade, høre og genhøre bogen så mange gange du vil.

Pris 295 kr.

Køb lydbogen her.
Til dig som allerede har købt bogen som trykt bog eller e-bog:
Få 50% RABAT på lydbogen (klik her).

Se hvad andre siger...

Vibeke Capion Jensen: "Jeg hørte om dig for første gang i august 2019 kort efter jeg havde fået konstateret rygsøjlegigt, og min verden gik i stå. Jeg blev anbefalet at høre dit foredrag, så jeg kørte over 100 km fra Ribe til Assens den 18 august for at komme til foredraget og jeg har ikke set mig tilbage siden. Mine smerter er stærkt reducerede, jeg tager ikke nogen former for medicin hverken mod smerter eller Colitis Ulcerosa. Jeg har tabt mig 12 kg uden at tælle kalorier eller andet fjolleri som jeg gjorde før i tiden. Vinterdepression har brillerer med sin udeblivelse og jeg har det generelt bare GODT. Og noget af det bedste er, at jeg også kan se en positiv effekt hos min familie. Børn med større overskud og rummelighed, der selv har bedt om at få "min mad” med i skole også. Så af hjertet tak for et fantastisk stykke arbejde, der virkelig sætter sig hvor det skal."
Elisabeth Hammersholt Jensen: "Jeg kan kun sige, minus 9,5 kilo ved hjælp af Strange Skov's dejlige motivation og forslag til, at leve efter hvad der er sundt at spise for mig, som har for lavt stofskifte på 20 år. Det er så nemt, der er ingen vejning af mad, ingen kcal tælling ❤️ Jeg har aldrig prøvet noget der er så nemt og ligetil 😃 undgå de forskellige fødevare = stabilt blodsukker, ingen trang til sødt, vægttab og meget andet som bonus ⭐ Tusind tak Strange, fordi du har fået mig til at tage ansvar for min krop. Jeg er dybt taknemmelig for det store arbejde, du har gjort og at du deler det med os alle sammen, det er fantastisk, det er unikt og lige noget for mig. Så nemt, jeg føler mig godt tilpas. Jeg har tit tænkt over, om jeg lever for at spise, eller jeg rent faktisk spiser for at overleve 😉 Efter en mdr. på kost efter min krops sundhed og velvære, føles det som en befrielse og det letteste jeg nogensinde har gjort for mig selv ❤️"
Stig Petersen: "Jeg har Colitis Ulcerosa, og er blevet helt symptomfri når jeg spiser efter Strange Skov’s anvisninger. Jeg spiser kød til frokost og aften, taber mig langsomt (skal af med 15-20 kilo), energi og humør bedres uge for uge. Jeg overværede dit foredrag i Roskilde i august, og havde det sådan i baghovedet et sted, så købte jeg din foredrags-video, den gjorde meget større indtryk end det fysiske foredrag, derefter købte jeg dit lydkursus “Spis godt - Lev bedre”, og nu har jeg ro på resten af mit liv, og er ikke bange for at blive syg. Jeg er 61 år og har startet foryngelsen, og tænker ikke længere på, at sygdom kan ramme mig. Indsigt betyder alt, når vi skal ændre på noget. De fleste tænker, hvad får jeg ud af det her? Og hvad betyder det for mig? Det er lige netop det som Strange Skov, er så god til at fortælle om, og så endda ud fra egen erfaring. Jeg har sjældent oplevet nogen så motiverende, og sammen med velunderbygget dokumentation og dybdegående forklaring, kan gøre emnet spændende og levende"
Joan Holm: "Jeg har rygsøjlegigt, for lavt stofskifte, psoriasis og har fulgt Strange Skov et par år. Jeg er blevet næsten symptomfri ved at følge hans råd og vejledning - han får min største anbefaling. Jeg var 58 år inden jeg fik øjnene op for, hvor stor betydning kosten har (ingen læger eller lign har gjort andet end givet mig forskelligt medicin). Nu er jeg blevet 60, jeg har ikke spist medicin i et år og jeg har aldrig haft det bedre, takket være Strange Skov. Jeg glemmer aldrig, at han sagde: “Det er ikke vores skyld, at vi er syge, men vi har selv et ansvar for at få det bedre”. 🍀 Det helt store gennembrud fik jeg, da jeg begyndte at følge Strange Skov’s kostråd. Min fordøjelse er blevet 100% normal. Min psoriasis forsvandt fuldstændig (og har ikke vist sig i næsten et år nu) og snart vigtigst af alt, så blev mine gigt udfordringer (stivhed, smerter med voldsom træthed til følge osv) nærmest ikke eksisterende. 🤗 Jeg har fået et glad og skønt liv og jeg længes ikke efter sukker, forarbejdet mad, kager mm. Jeg tror du har reddet mit liv - for da jeg læste din historie første gang, gik det op for mig, hvad jeg havde i vente, hvis jeg ikke sadlede om NU. Mit kolesterol tal er faldet fra 7,5 til 1,2 🙏 selv min læge er betuttet. Mit lave stofskifte, som jeg har fået medicin for i godt 27 år, er nu i normal-området. Alle mine vitaminer niveauer er helt perfekte og jeg spiser ikke piller og har ikke været sydpå. Bare sund rigtig mad og gode gåture. 😍 Mit blodtryk ligger 124/80 = helt suverænt og jeg er bare så glad, for i mange år har jeg max sovet 3-4 timer pr. nat - mange nætter slet ikke og nu sover jeg ca 6-7 timer 👍 Kosten har fjernet alt overskydende væske, der har trykket på mine slidte og ødelagte knogler, sener osv. og det gir mindre smerter og så meget livsenergi. Det er virkelig en hel ny verden og oveni alt det skønne mad har jeg på 3 måneder tabt mig 14 kg - Det er sgu da vildt - ihvertfald for mig, som har prøvet alverdens kurer uden at tabe mig og uden at få det bedre. Aldrig har jeg været så glad, haft så meget energi, følt mig så meget på rette vej som nu ❤️ Tak til Strange Skov for dine inspirerende indslag - jeg suger din store visdom og kloge ord til mig."