I sommers rejste jeg rundt i Danmark med mit foredrag om Kost og Kronisk Sygdom. Vi optog foredraget og det kan du nu se på video her...


Jeg hedder Strange og jeg har arvet en autoimmun kronisk sygdom, som jeg så min far lide af igennem hele min barndom indtil han døde, lige da jeg selv var blevet far. Men jeg vil ikke dø syg som jeg så ham gøre. Jeg vil gå en anden vej.

Jeg har brugt de sidst flere år på at læse og undersøge alt hvad jeg kan om hvordan kosten påvirker vores helbred og afprøve det på mig selv. Og alt det som har gjort størst forskel for mig, alt hvad jeg har lært på min rejse, det deler jeg i mit foredrag om kost og kronisk sygdom.

Hvordan jeg har fået mindre symptomer, færre smerter, vægttab, mere energi, mere bevægelighed og mere lyst til livet.

Få mit syn på sundhed og kronisk sygdom, få mine forslag til forbedringer og få svar på alle dine spørgsmål.

Du kan se hele foredraget på video med det samme...

Pris 150 kr.

Køb og se foredraget nu.

Hvad andre siger om foredraget...

"Det var sådan en god aften. Tusind tak for stor inspiration og formidling af livsvigtig viden!!! Tak for et supergodt og veldisponeret foredrag.
Er inspireret og høj af det. Det er bare så vigtigt at denne viden kommer ud i verden. Tak for at I gør denne store indsats."
- Charlotte Hultberg
"Tusind tak Strange for dit super inspirerende foredrag, det var lige det jeg havde brug for, for at få det sidste sat på plads ❤️ Det var dejligt, at møde dig og din skønne familie ❤️"
- Elisabeth Hammersholt Jensen
"Tak for et virkelig godt foredrag i går i Næstved. Virkelig en øjenåbner for min kone og mig."
- Allan Thorndahl
"Tak for et fantastisk, inspirerende og “nede på jorden” foredrag i går. Min mand og jeg vil i det små, til en start begynde at lave nogle ændringer."
- Annette Skjold Øster
"Det var en spændende og lærerig eftermiddag. Tak for det. Og tak for at lære dig, din kone og jeres 2 dejlige børn at kende. Det var berigende ❤️"
- Sølve Liljevi Solbjark
"Det var et rigtig fint og personligt foredrag og din rolige måde at agere på, er meget inspirerende. Jeg tog i høj grad spørgsmålet “Hvad vil du?” med mig, for det er jo præcis hvad det handler om. Hvad jeg vil med mit liv og mit helbred. Og værdsatte især at der ingen løftede pegefingre var, kun en masse skønne muligheder. 😊"
- Tine Rasmussen
"Det var så inspirerende at høre dit foredrag 🙏🙏🙏 - TAK fordi du deler ud af din store viden på området 🍀🤗❤️ Og tak for den store indsats du gør for at ændre vores syn på, hvor meget kosten betyder for vores helbred!"
- Marianne Henriksen
"Jeg har i denne uge været til foredrag med Strange Skov om emnet Kost og kronisk sygdom. Omdrejningspunktet er hans personlige erfaringer med at blive symptomfri ved at ændre på sin kost, samt en videreformidling af alt den viden han har tilegnet sig om emnet. Ikke en dogmatisk religion om sundhed, hvilket jeg personligt synes var befriende! Jeg kan kun anbefale samtlige smerteklinikker i landet og foreninger som beskæftiger sig med kroniske sygdomme, at gå ind og kigge på Autoimmun.co og eventuelt få Strange Skov ud til et foredrag!"
- Birgitte Mølgård
Rigtig mange TAK for et super godt og inspirerende foredrag. Det gør du jo som om du aldrig har lavet andet! Stort skulderklap herfra!
- Trine Skov Nielsen
"Meget spændende foredrag og imponerende, så rask man kan blive med den rette kost!"
- Karin Kjeldsen
Mange tak for et lærerigt og spændende foredrag 🙏🏻😍 Nu er jeg blevet inspireret til at gå nye veje 😀
- Marianne Vibe Thorsen