KONTAKT MIG FOREDRAG

Handelsbetingelser

Produkter og tjenester udbydes af Strange Skov, Storgatan 65, 57750 Silverdalen, Sverige. Org.nr.: SE8004012632. Kontakt mig på hej@strangeskov.dk

Digitale produkter bliver leveret digitalt via e-mail, og kan købes med både VISA og Mastercard. Der er naturligvis ingen betalingsgebyrer. Du modtager efter dit køb, automatisk en email med link til produktet og kvittering på den e-mailadresse du har indtastet.

Alle priser, på alle produkter, er angivet i danske kroner (DKK) inkl. moms, medmindre andet er oplyst.

Digitale produkter er dine til evigt eje, med mindre andet fremgår. Men vi forpligter os ikke til at hoste materialet til evig tid. Derfor er det kun dit til evig tid, i det omfang du husker at downloade materialet til egen opbevaring, såvel som laver en backup, i det tilfælde du skulle miste adgang til det sted, du først downloadede materialet til.

Ved køb af digitale produkter er der ingen fortrydelsesret.

Alle rettigheder til digitale produkter tilhører Strange Skov. Ved køb opnås licens til at benytte det købte produkt.

Vi tager imod VISA og MasterCard.

Privatlivspolitik

I forbindelse med dit køb har du indtastet nogle personoplysninger, herunder: Dit navn, din e-mailadresse, dit land og dine betalingsoplysninger.

Disse personoplysninger behandler vi i forbindelse med ekspederingen af dit køb, da det er nødvendigt for, at vi kan opfylde vores del af handlen samt regnskabsmateriale skal, ifølge lovgivningen, gemmes i 5 år.

BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER – SAMTYKKE
Hvis du har sat kryds i boksen "Ja tak, jeg vil gerne have besked om andre tilbud fra Strange”, behandler vi din e-mailadresse og oplysningerne om dine køb hos os, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af vores e-mails eller ved at kontakte os på hej@strangeskov.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve og tilbud.

DATASIKKERHED
Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Vi anvender tredjeparter til behandling af:
- dine betalingsoplysninger: Paylike
- håndtering af nyhedsbreve via e-mail: Dreamhost

OPLYSNING, INDSIGELSE, ÆNDRING, DATAPORTABILITET OG SLETNING
Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til:

Strange Skov
Storgatan 65
57750 Silverdalen
Sverige
Tlf.: +46 769860040
E-mail: hej@strangeskov.dk

Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, ligesom du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse tilbage (så vi kan sende dig vores nyhedsbrev og relevante tilbud), kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail.

Cookies

For at få vores website til at fungere bedst muligt lægger vi sommetider små datafiler, såkaldte cookies, på din computer. Det gør de fleste websites.

HVAD ER COOKIES?
En cookie er en lille tekstfil, som et website gemmer på din computer eller dit mobiludstyr, når du besøger sitet. På den måde kan websitet huske dine handlinger og indstillinger (såsom login, sprog, skriftstørrelse og andre indstillinger for visning) i en vis periode, så du ikke behøver at foretage indstillingerne, hver gang du går ind på sitet eller bevæger dig fra én side til en anden.

SÅDAN SLETTER DU COOKIES:
Du kan kontrollere og/eller slette cookies, som du vil – læs mere på aboutcookies.org. Du kan slette alle de cookies, der allerede er på din computer, og indstille de fleste browsere til at forhindre dem i at blive lagt på computeren. Hvis du gør dette, skal du dog muligvis selv tilpasse dine indstillinger manuelt, hver gang du besøger et site, og visse tjenester og funktioner vil muligvis ikke fungere.