Efter 2 års hårdt arbejde er vores store kogebog endelig udkommet. Det er opfølgeren til vores meget roste første bog, 'Kost & Kronisk Sygdom'.

Køb kogebogen her eller Køb begge bøger sammen her

Hvad gør man, når man opdager, at kost og kronisk sygdom hænger sammen? At helt almindelige fødevareprodukter, som de fleste spiser hver dag, gør én syg? Man ændrer sin kost. Men til hvad og hvordan?

Dette er vores praktiske guide til dig, som gerne vil have det bedre ved at spise bedre, hvor vi inviterer dig indenfor i vores køkken, og vi deler med dig, hvordan vi og tusindvis af andre med kronisk sygdom laver og spiser god mad, som hjælper med at hele og genopbygge kroppen.

Vi får dagligt beskeder fra mennesker, som har læst vores første bog og ændret deres kost, som skriver til os, at de er blevet af med symptomer som eksem, acne, allergi, smerter, stive led, at de har tabt sig, er blevet af med deres medicin, har fået bedring af gigt, psoriasis, colitis, crohns, lupus, diabetes, sklerose, sjögrens, fibromyalgi og andet. Det er ikke så mærkeligt, for det er symptomer og sygdomme, som i allerhøjeste grad påvirkes af den mad, vi spiser. Det gælder for de fleste former for kronisk sygdom, livsstilssygdomme, stofskiftesygdom, hjertekarsygdom, alzheimers, cancer samt en lang liste af autoimmune sygdomme.

Vi svarer på alle de praktiske spørgsmål, som naturligt opstår, når man ændrer sin kost. Spørgsmål som: Hvad hvis man har for ondt til at stå og lave mad? Hvad hvis man ikke kan finde ud af det? Hvad hvis man ikke har råd til sund mad? Hvad hvis man ikke kan lide det? Hvordan får man nok energi uden brød og kartofler? Er salt sundt eller usundt? Hvad er bedst at stege i? Hvordan jævner man sovsen uden mel? Hvordan kommer man i gang? Og hvordan får man sin familie med på en kostomlægning?

I bogen får du over 100 opskrifter og vejledninger til at lave rigtig mad på et niveau, hvor alle kan være med, uanset hvor meget tid, øvelse og budget man har. Fra nemme opskrifter med kun 2 ingredienser, som tager et øjeblik at lave, til gennemgang af hvordan vi laver rigtig mad fra grunden, som i gamle dage uden skadelige fødevareprodukter: Uden sukker, mel og planteolie, uden kunstige sødemidler og tilsætningsstoffer og uden gluten. Fra morgenmad og aftensmad til madpakke, desserter og snacks.

Vi giver dig vores tips og tricks til at gøre det nemmere, bedre, billigere, mere naturligt og mere ægte at leve sundt og blive af med symptomer, sygdom og overvægt. Nogle har endda så meget succes med rigtig mad, at de kan lægge medicinen på hylden.

I bogen får du:

Pris 349 kr.

Køb kogebogen her

OBS: Kogebogen er opfølgeren til vores første bog 'Kost & Kronisk Sygdom', hvor vi gennemgår historien og videnskaben bag hvordan kosten påvirker kronisk sygdom, læs mere om bogen her.

Køb kogebogen + 'Kost & Kronisk Sygdom' sammen her

Se hvad andre siger...

Rudi Kristensen: "Kæmpe anbefaling herfra. Hans første bog ændrede mit liv 👍"
Rikke Falk Jensen: "Jeg takker dig af hele hjertet for det du og din kost har gjort for mig 🙏❤️"
Kim Wander: "Tak for jer Strange og Siv - I er en evig inspiration og vidensbank - for alle os andre 🙏🏻"
Jennifer Lillelund Lindholt: "Min psoriasis er næsten væk (og der var virkelig meget), min hud føles aldrig tør. Mere energi, mindre gigtsmerter og som bonus 7 kg lettere. Det eneste jeg har gjort er at læse Strange Skov bog, som jeg så har fulgt i 2 mdr."
Mette Jensen: "Jeg fik i 2017 konstateret slidgigt i mit ene knæ, jeg levede med smerte i hænder og fødder hver morgen, når jeg stod ud af sengen. Men efter blot 14 dage efter min kostændring forsvandt smerterne. Jeg tog styring i mit eget liv ❤️ Så tak for jer - tak for fantastisk inspiration på de sociale medier - tak for en fantastisk bog - bare tak fordi I åbnede mine øjne og hjalp mig til at blive smertefri ❤️"
Christina Julie Holmann: "Jeg er kronisk smerteplaget med morbus crohn, nældefeber, i udredning for rygsøjlegigt - specielt med smerter i ryg, lænd og balle. Jeg har spist mig ud af mine smerter ved at følge Strange Skov. Jeg løb for første gang en lille tur, og har ikke kunne løbe de sidste par år og havde ingen smerter efterfølgende af det. 🥰 Jeg skylder dig et kæmpe tak! Du har virkelig fat i noget vigtigt! Tak er et fattigt ord - men TUSIND tak til dig.😍🙏🏻😍"
Christina Skøtt: "Jeg har personligt erfaret hvordan mine kroniske smerter, er blevet mindre, så de ikke holder mig vågen om natten, efter jeg ændrede min kost da jeg havde læst jeres bog 😁 og det allerbedste er, at jeg har danset igen, hvilket jeg ikke har gjort i 6 år pga angsten for at få uudholdelige smerter (af bitre erfaringer). Det er nok det nærmeste jeg kommer af at kunne beskrive lykkefølelsen.😁"
Maria Wojtaszewski: "Jeg startede med at spise din kost for 1,5 måned siden og jeg har allerede tabt alt hvad jeg skulle tabe. Alt væske er ude af kroppen, mine smerter i arme og hænder er væk, min svimmelhed, min stivhed i hele kroppen er væk, mine kramper i mine ben er væk. Tungheden i kroppen er væk. Mit syn er blevet markant bedre, som i at jeg kan læse teksten i fjernsynet uden briller igen. Og sidst men ikke mindst er mit negative, grådlabile og tunge humør væk. Jeg er glad igen. Jeg er virkelig taknemmelig for at jeg fandt din bog 💖"