Til dig der er klar til at finde ud af hvor meget bedre du kan få det ved at ændre din kost, men som ikke ved hvordan du gør det, hvor du skal begynde eller om du overhovedet kan. Og hvordan du holder fast i det i længden.

Lær hvordan du lykkes med kostforbedring,
bekæmper autoimmun kronisk sygdom
og spiser dig til et bedre liv.

Kan du mærke at det er tid til, at give dig selv og din krop nye gode kostvaner som hjælper dig fremad, i stedet for at holde dig tilbage? Som giver dig mere overskud, mere stabilt humør, færre symptomer, som giver dig en krop du føler dig godt tilpas i, som giver dig mere fysisk frihed til at være aktiv, rejse, lege med dine børn eller det der gør dig glad.

Behøver du hjælp til at komme i gang og finde troen på, at du kan blive fri af dårlig kost og dårlige vaner? Mangler du inspiration, motivation og praktisk hjælp til at holde fast i dine nye gode vaner?

Kunne du tænke dig at opdage hvor meget bedre livet kan være uden den dårlige kost?

...så har du det måske ligesom jeg havde det, inden jeg fandt min vej. Jeg forstår hvordan du har det, jeg ved hvordan det føles. Jeg har selv været der, men jeg er kommet videre.

Jeg troede min sygdom var min skæbne. Jeg ved nu, at jeg kan gå en anden vej. Efter jeg ændrede min kost har jeg oplevet mere bedring end jeg turde håbe på.

Jeg troede det var normalt at have ondt engang imellem, eller lidt hele tiden. Og at livet bare går ned ad bakke. Sådan behøver det ikke være. Jeg troede at min krop og mit helbred bare ville blive værre med tiden. Men jeg har det bedre nu end jeg havde det, da jeg var yngre. Jeg kan mere nu end jeg kunne, da jeg var yngre.

Jeg troede at jeg ikke kunne være et forbillede for mine børn som jeg ønskede mig at være. I dag viser jeg dem vejen til et sundt og godt liv.

Jeg troede jeg måtte leve med at føle mig utilpas i min krop. Jeg troede på historien, om at en krop vi føler os glad for og tilpas i, kræver hård træning og en viljestyrke som jeg ikke har. I dag ved jeg, at sådan en krop er det naturlige udgangspunkt, som dårlig kost tager os væk fra. I dag er jeg glad for min krop, hvad den kan og hvordan den ser ud. For mig var det kosten, ikke træning, der gjorde forskellen.

Jeg troede at jeg godt kunne lide slik og usund mad. Jeg forstår nu, at det jeg i virkeligheden godt kan lide, er de ting som giver mig ægte lykke i livet.

Kan man spise sig fra kronisk sygdom? Ja, man kan. Kosten har en stor og veldokumenteret, målbar effekt på autoimmune symptomer. Der ER noget du kan gøre. Du KAN påvirke hvordan du har det ved at spise bedre og det er kun DIG der kan gøre det. Lad ingen bilde dig ind, at du ikke kan påvirke dit helbred ved at spise bedre. Jeg har gjort det, mange andre har gjort det og det kan du også.

Det behøver ikke være svært at spise sundt. Men det ER svært at overvinde de indre blokeringer, som holder os fast i dårlige vaner og dårlig kost, som forværrer vores sygdom.

Jeg tror på, at alt hvad der er godt i vores dit liv afhænger af, at vi forstår, at vi fortjener alt det gode som vi elsker. Og at “det gode” er alt det, der i virkeligheden gør os lykkelige. At vi forstår at “det gode” IKKE er fødevare-produkter, som kemisk snyder os og kunstigt holder os fast i dårlige vaner.

Når vi erstatter den dårlige kost, med god, nærende, rigtig mad, vil mange helt naturligt opleve: Vægttab, en stærkere (og flottere) krop, sundere hud, hår og negle, klare øjne, bedre søvn, sundere tænder, mere stabilt blodsukker og bedre og mere stabilt humør, mere energi, overskud og livsglæde.

*

I flere år har jeg læst og sorteret igennem en uendelig stak af videnskab og modstridende teorier og kostråd, lært af andre autoimmunes erfaringer og eksperimenteret på min egen krop. - I dag er jeg overlykkelig over, at jeg startede på den rejse som gjorde mig fri af dårlig kost og fandt den kost som har hjulpet mig så meget.

Jeg har sammensat det allervigtigste jeg har lært til et forløb til dig, som jeg ville ønske jeg selv havde haft for mange år siden, inden jeg gik ned af den forkerte vej. Hvor jeg trin-for-trin guider og motiverer dig til at forstå hvordan kosten påvirker dit helbred og din sygdom.

Det er den forståelse som kan gøre dig fri af den dårlige kost som modarbejder dig, så du kan finde vej til den kost som samarbejder med din krop, og lære hvordan du holder fast i den sunde livsstil.

Uden selvtvang, uden viljestyrke og uden at føle at du skal undvære noget.

I forløbet gør jeg det klart og konkret hvilke helt almindelige fødevare-produkter som forværrer vores sygdom allermest.
Jeg hjælper dig til at forstå helt tydeligt hvordan du gør dig fri af den kost som gør dig syg og hvordan du med glæde vælger den gode mad som heler dig

I forløbet guider jeg dig igennem de vigtigste vidensbaserede indsigter, som hjalp mig til at gå fra at være fanget i kronisk sygdom til at være fri og tage mit helbred i egne hænder. Og jeg giver dig mine værktøjer og genveje til at vælge og lave sund og lækker mad, både i dag, i morgen og i fremtiden.

I forløbet fokuserer vi på årsagsbehandling ikke symptombehandling, på helhedsbilledet, kosten som en helhed. Det er IKKE et regelsæt, IKKE en lang liste med hvad du må og ikke må. Det er IKKE en afhandling om biokemi og en masse ernærings-tekniske detaljer du skal lære og huske - det har jeg gjort for dig.

Det er en gave at opdage,
hvor godt livet kan være
uden dårlig kost.

De 4 dele i lydforløbet

1: Din autoimmune kostforbedring starter her
Kan man spise sig fra autoimmun sygdom?
- Du lærer hvordan og hvor meget vores kost påvirker hvordan vi har det.
- Du lærer hvordan du starter din rejse til at finde den autoimmune kost som hjælper dig.
- Jeg hjælper dig genfinde modet og troen på at du kan.
2: Kosten som skader os
- Du lærer hvordan dårlig kost forværrer autoimmun kronisk sygdom.
- Du lærer hvad de største syndere er og hvordan du styrer udenom dem.
- Og hvordan du effektivt gør dig fri af de dårlige vaner som skader dig.
3: Rigtig Mad: Kosten som hjælper os
- Du lærer hvad autoimmun kost er, og hvordan god og naturlig mad kan beskytte og hele dig.
- Du lærer hvordan du finder og vælger den sunde mad i din hverdag.
- Og jeg hjælper dig finde lysten til at spise og nyde sund mad.
4: Sådan finder du DIN autoimmune kost
- Du lærer hvordan mennesker som du og jeg kan spise sundt i en usund verden.
- Hvordan du finder din autoimmune kost og gør den til en naturlig og varig del af dit liv.
- Og jeg deler de praktiske værktøjer jeg selv bruger, som kan hjælpe dig i din hverdag.

Hør et kort uddrag af forløbet her:

I de 4 dele guider jeg dig igennem de erfaringer og indsigter som hjalp mig. Jeg inspirerer og motiverer dig, og giver dig de praktiske værktøjer, som jeg har brugt flere år på at komme frem til.

Ved hjælp af en række øvelser og guidede visualiseringer lærer jeg dig, hvordan jeg brugte den forståelse til at få det bedre. Og hvordan du kan bruge det i dit liv.

Du får i alt:

SPIS GODT LEV BEDRE (Lydforløb)

Pris 795 kr.
Ny pris: 495 kr.
Få adgang til hele forløbet nu


Andre siger om forløbet...

Fannie Svensson: Jeg er ved at lytte dit forløb igennem for anden gang og der bliver helt sikkert flere gange endnu...det er så ægte og inspirerende! Jeg har selv psoriasisgigt, som også sidder bl.a. i min rygsøjle, så jeg ved hvad du snakker om. Jeg er nu godt på vej med rigtig mad og kan allerede efter 1½ uge mærke en forskel. Jeg er dybt taknemmelig. Af hjertet tak ❤️

Maria Christensen: Det var lige hvad jeg længe har søgt. En der deler sin personlige erfaring med det jeg selv er i gang med. Jeg har ofte følt mig lidt alene med mit "projekt" (ja, sådan er der jo mange der ser det) og savnet at høre fra andre, der har gjort sig erfaringer med det samme. Tak for at dele ud af din erfaring og din viden! Jeg har søgt hjælp hos andre, men jeg oplever at dit lydkursus er lærerigt, inspirerende og på en måde mere jordnært end så meget andet. Og alt hvad der kan lede mig videre på denne vej tager jeg imod med glæde. Igen tak for delingen og inspirationen.

Pernille Steen: Hvor skønt at høre dine lydfiler, som er virkelig inspirerende. Jeg er nu i fulde sving med at implementere de gode vaner i vores hverdag og føler allerede nu mere overskud.... SÅ fedt. Det du har inspireret mig til er unikt.
Jeg kan kun på det varmeste anbefale dit forløb til alle der har lyst til at tage vare på sig selv, og give sin krop de bedste betingelser. Du har ændret mit mindsæt og i den grad gjort det forståeligt og super nemt at vælge de gode ting. Der er plads til at træde ved siden af, for det er jo et valg man hele tiden gør omkring hvilke betingelser man vil gi sin krop og sig selv. Jeg har nu været bevidst i 3 uger om min kost og jeg kan mærke det overskud som kosten gir mig. Jeg har bla ikke haft ondt i mine finger led pga den gigt, som jeg nok er arveligt belastet af... det er sgu da alletiders. For hver dag vokser motivationen. Tak Strange ❤️ Du er top inspirerende og det i sig selv er mega motiverende. Jeg træffer så mange gode valg for min krop lige nu og det er ene og alene din fortjeneste 🤗

Mig: før og nu.Mig før og nu.

Hej, jeg hedder Strange. Jeg har oplevet mere bedring af mine
autoimmune symptomer, end jeg havde turde ønske mig.
Det er resultatet af en rejse af læring og opdagelser,
som jeg har været på længe.

Noget af det første jeg husker som barn, er at få at vide at min far havde arvet en autoimmun sygdom og at sygdommen måske også ville ramme mig. Jeg så ham lide igennem hele min barndom indtil han døde, lige da jeg selv var blevet far. Han var 59 år gammel, krumbøjet, forkrøblet, syg og i smerter.

Da jeg var 20 år fik jeg samme diagnose og jeg fik at vide, at jeg skulle gå samme vej som min far. Det var for svært for mig at bære, så jeg prøvede at ignorere det og fortsatte uvidende med at gøre daglig skade. Der gik 15 år før jeg endelig gav mig til at søge efter svar og forstod, at mit liv ikke er forudbestemt, at jeg selv kan påvirke hvordan jeg har det, og at hvordan jeg behandler min krop gør en kæmpe forskel for hvordan jeg har det.

Jeg blev inspireret af historier fra andre mennesker med autoimmune sygdomme rundt omkring i verden, som har oplevet bedring af at spise og leve bedre. Jeg gav mig til systematisk at læse alt hvad jeg kan finde om autoimmunitet og kost og livsstil.

Jeg kan slet ikke genkende mig selv på billeder fra før, hverken det ydre eller det indre. Jeg er et andet menneske nu. Jeg kan en masse nu, som jeg ikke kunne før. Tænk at det er muligt - det havde jeg ikke troet. Men det er det.

Der er ikke noget jeg kan, som du ikke kan. Jeg har ingen hemmelige evner, som du ikke har. Jeg har ikke mere viljestyrke end du har. Hvis jeg kan, så kan du også.

Jeg ville ønske jeg kunne putte det her forløb i en kuvert og sende det tilbage i tiden til mig selv, lige da jeg fik min diagnose. Der er så meget jeg ville have gjort anderledes, hvis jeg vidste bedre.

Har du spørgsmål, så skriv til mig.